تبیان، دستیار زندگی

فعالیت ۱۷۴ کانون فرهنگی تبلیغی در مساجد و سایر مراکز دینی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: ۱۷۴ باب کانون فرهنگی تبلیغی از سازمان تبلیغات اسلامی کشور برای فعالیت در مساجد و سایر مراکز دینی و فرهنگی، مجوز گرفته‌اند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
مسجد

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصرالدین نوری زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه 174 باب کانون فرهنگی تبلیغی از سازمان تبلیغات اسلامی کشور برای فعالیت در مساجد و سایر مراکز دینی و فرهنگی، مجوز گرفته اند، گفت: کانون‌های فرهنگی تبلیغی باید برنامه های خود را با شناسایی تهدیدات، فرصت ها و اولویت ها انجام دهند.

وی معرفت افزایی و پاسخگویی به شبهات مطرح از سوی دشمنان دین و انقلاب اسلامی را مهم ترین برنامه های کانون‌های فرهنگی تبلیغی دانست و افزود: این کانون‌ها باید با دقت و علمی، عملیات فرهنگی را برای مقابله با دسیسه های دشمنان طراحی کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران در ادامه، آتش به اختیاری را لازمه موفقیت کانون‌های فرهنگی تبلیغی دانست و خاطرنشان کرد: آتش به اختیاری یعنی پویا بودن، خلاق بودن و به موقع عمل کردن و منتظر تصمیم نماندن.
نوری زاده گفت: کانون‌های فرهنگی تبلیغی طحدادحدادرح های عملیاتی را در مساجد و سایر مرکز دینی و فرهنگی به اجرا درمی آورند و بیشترین میزان بهره وری را دارند.

وی با بیان اینکه تعداد کانون‌های فرهنگی تبلیغی فعال در استان تهران، متناسب با وسعت این استان به ویژه شهر تهران نیست، اظهار کرد: این کانون‌ها باید در حوزه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، ترویجی سبک زندگی اسلامی-ایرانی، مقابله با آسیب های اجتماعی و تبیین مولفه های اقتصاد سالم و کسب حلال، فعالیت کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به فعالیت موثر کانون‌های فرهنگی هنری با مساجد، خاطرنشان کرد: مساجد مهم ترین پایگاه فعالیت کانون‌های فرهنگی تبلیغی است و رویکرد ما افزایش تعداد و ارتقای سطح کیفی این کانون‌ها در مساجد است.

وی گفت: تلاش ما این است که همه برنامه های نهادهای مرتبط با سازمان تبلیغات اسلامی از جمله هیئات مذهبی در مساجد برگزار شود زیرا موجب کاهش آفت های موجود در برخی مجالس دینی و هم افزایی میان نهادهای دینی و فرهنگی موجود در کشور می شود.

نوری زاده در ادامه با اشاره به 17 مردادماه؛ روز خبرنگار، خاطرنشان کرد: خبرنگاران نقشی موثر در ایجاد پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دارند که آشنایی با دانش های سیاسی، جامعه شناسی و روانشناسی، لازمه این موفقیت است.

وی گفت: خبرنگاران باید استقلال خود را در فعالیت های خود حفظ کنند تا بتوانند به درستی، اولا مطالبات درست و شایسته مردم را به گوش مسئولان برسانند و ثانیا دستاوردهای حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی را به اطلاع مردم برسانند.

 منبع:خبرگزاری شبستان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.